02 januari 2023

Een Podcast over Financial Solutions

COEO Incasso Podcast

Vorig jaar ontvingen we bij Podcast Studio Rotterdam een heel leuk telefoontje van COEO! Ook deze toonaangevende credit management specialist uit Rotterdam wilde aan de slag met een sterke podcast. Uiteraard stonden wij voor ze klaar.

Vol enthousiasme nodigde COEO de crème de la crème uit de wereld van financial solutions uit. Billink, MultiSafepay, Chargebee, Visma Onguard, CM.com en Buckaroo schoven in onze studio aan en gingen in gesprek met  journalist, podcastmaker en presentator Peter van Drunen. Oprechte en open gesprekken vol toffe inzichten, meningen en inspiratie voor een ieder die wil leren van de toppers uit de branche.

Wij verzorgde de voorbereidingen voor de gesprekken, de begeleiding van de opnames in onze studio en uiteraard de volledige nabewerking. Wij bedanken COEO voor het vertrouwen en de ontzettend prettige samenwerking. Nieuwsgierig naar de podcast waar alles op het gebied van financial solutions samenkomt? Wil je op de hoogte blijfven van alles wat er speelt in deze wereld waar kansen en mogelijkheden voor het oprapen liggen. Bekijk de podcast van COEO dan hier.

Wil je voor jouw organisatie ook aan de slag met een professionele podcast? Neem dan contact op met Podcast Studio Rotterdam.

Laurens Peek – Owner @ Trenchcoat Film, Podcast Studio Rotterdam en De Amsterdamse Podcast Studio

Direct contact

Parklaan 32, 3016BC, Rotterdam